Βάφλα με πραλίνα φουντουκιού και μπάλες παγωτό
Εκτέλεση:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί (το βούτυρο, το αλεύρι τα αυγά, το γάλα και τη ζάχαρη ) σε ένα μίξερ για περίπου 15 λεπτά και μετά αφήνουμε το μείγμα για ξεκούραση σε ένα ψυγείο.
Ψήνουμε το μείγμα στη βαφλιέρα στους 230 βαθμούς για 3,5 λεπτά.
Αλείφουμε πάνω στη βάφλα πραλίνα φουντουκιού, προσθέτουμε μπάλες παγωτού επάνω και είναι έτοιμη.
Υλικά:
• 575 ml γάλα
• 125 γρ ζάχαρη
• 2 γρ αλάτι
• 10 αυγά
• 40 γρ κρόκοι
• 100 γρ βούτυρο
• 1 δόση βανίλιας
• 500 γρ σκληρό αλεύρι