Μιλφέιγ γεμιστό με διαφορετική πατισερι εμπλουτισμένη με κρέμα χαρουπιού και φουντουκιού
Βράζουμε τα 2/3 από το γάλα μαζί με τη ζάχαρη, το ξύσμα πορτοκαλί και το άρωμα βανίλιας. παράλληλα σε μια μπασινα δουλεύουμε το υπόλοιπο γάλα το κόρν φλάουρ, το αλεύρι και τα αβγά. Αφού βράσει το πρώτο μείγμα το προσθέτουμε και ανακατεύουμε. τοποθετούμε το μείγμα στη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα μέχρι να δέσει. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. στο μισό μείγμα προσθέτουμε και τη κρέμα χαρουπιού και φουντουκιού και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως . Κατόπιν το αφήνουμε να κρυώσει σκεπασμένο με ζελατίνα για να μη ξεραθεί. Χτυπάμε σε σαντιγί τη κρέμα γάλακτος και ενσωματώνουμε με την κρύα κρέμα πατισερι τα αφήνουμε στο ψυγείο. ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου δέκα λεπτά τα φύλλα της σφολιάτας αφού τα έχουμε τρυπήσει με ένα πιρούνι και τα έχουμε κόψουμε σε τετράγωνα κομμάτια. σερβίρουμε βάζοντας στο πιάτο ένα φύλλο σφολιάτας πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη, βάζουμε σε κορνέ το λευκό μείγμα και τοποθετούμε πάνω στο φύλλο, καλύπτουμε με ένα ακόμα φύλλο σφολιάτας και αφού πασπαλίσουμε με ζάχαρη άχνη τοποθετούμε το μείγμα με τη κρέμα χαρουπιού και φουντουκιού. Καλύπτουμε με ακόμα ένα φύλλο, πασπαλίζουμε με άχνη και το γλυκό μας είναι έτοιμο.