Σαλάτα με ανάμεικτα μαρουλοειδή με ζουλιέν χοιρινού γλασσαριμένα με σάλτσα Jack Daniel’s
Κοβουμε την μπριζολα σε λωριδες(ζουλιεν) και την πασπαλιζουμε με τα αρωματικα,την σωταρουμε σε λιγο ελαιολαδο και όταν ροδισει και ψηθει προσθετουμε την σαλτσα jack Daniel’s μεχρι να γλασσαρει και μετα κατεβαζουμε από την φωτια.
Πλενουμε πολύ καλα τα μαρουλοειδη και τα κοβουμε με το χερι σε ένα μεγαλο μπολ
Ψιλοκοβουμε την πρασινη πιπερια το αγγουρακι κορνισον και το φρεσκο κρεμμυδι και τα βαζουμε και αυτά στο μπολ.τα ανακατευουμε ελαφρα και σερβιρουμε σε πιατο στολιζοντας με το χοιρινο και την σαλτσα του τελευταια βαζουμε τα κασιους και λιγο ελαιολαδο.
• ½ πράσινη λόλα
• ½ κόκκινη λόλα
• Λίγη ρόκα
• 4-5 φύλλα άισμπεργκ
• 1 καυτερή πράσινη πιπεριά
• 2 αγγουρακια κορνισον
• 1 κρεμμυδακι φρεσκο
• 1/2κουταλακι του γλυκου παπρικα
• ½ κουταλακι γλυκου κολιανδρο
• 1 σαλτσα jack daniel’s
• 30 γραμ κασιους
• 200 γραμ χοιρινη μπριζολα χωρις κοκκαλο