Σαλάτα με ρόκα σπανάκι, αγκινάρα και φρέσκια μυζήθρα

Σαλάτα με ρόκα σπανάκι, αγκινάρα και φρέσκια μυζήθρα

Εκτέλεση: 

Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Σε ένα πιάτο σπάμε με το πιρούνι την μυζήθρα και την προσθέτουμε στο μπολ. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε
Σε βαθύ πιάτο περιλούζοντας με ελαιόλαδο την σαλάτα μας. Εάν θέλουμε να δώσουμε ακόμα πιο έντονη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε μπαχαρικά της αρεσκείας μας.

Υλικά: 

• Μισό ματσάκι ρόκα
• 2 φρέσκα βρασμένες αγκινάρες (εναλλακτικά αγκινάρες κονσέρβας)
• Λίγο σπανάκι
• 5-6 τοματίνια
• 50 ml ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά μέλι
• Λίγο τσίλι ψιλοκομμένο
• Φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
• 150 τραμ περίπου μυζήθρα χιώτικη