Επεισόδιο 18 - Μαγειρεύοντας στη γάστρα

09.03.2015

Σε αυτή την εκπομπή ο Σταμάτης μαγειρεύει σε γάστρα, μας δείχνει πως ένα καθημερινό φαγητό μπορεί να αποκτήσει πολύ ξεχωριστή γεύση αν μαγειρευτεί στο κατάλληλο σκεύος. Ξεκινάμε με γιουβέτσι κοτόπουλο αρωματισμένο με ούζο και μπαχαρικά, ως κυρίως πιάτο μας ο Σταμάτης προτείνει ένα νουά μοσχαρίσιο, τέλειο ψημένο στη γάστρα, σερβιρισμένο με πουρέ λαχανικών. Ως επιδόρπιο προτείνει ένα ξεχωριστό προφιτερόλ παρασκευασμένο βήμα προς βήμα.