Μπριζόλα μόσχου στη σχάρα μαριναρισμένη με μείγμα μπαχαρικών μάντρας σερβιρισμένη με αποξηραμένα μανιτάρια σοτέ και τσατνεϋ δαμάσκηνο
Εκτέλεση: 
Μαρινάρουμε τη μπριζόλα μόσχου και τη βάζουμε στη σχάρα να ψηθεί. Ταυτόχρονα μουλιάζουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι όπου πριν έχουμε σοτάρει κρεμμύδι και σκόρδο, σβήνουμε με το κόκκινο κρασί με το οποίο τα είχαμε μουλιάσει. Προσθέτουμε μέσα τη demi-glace και τα αφήνουμε να ψηθούν. Μόλις ψηθεί η μπριζόλα να τη βάζουμε στο τηγάνι με τα μανιτάρια να γλασάρουν όλα μαζί και σερβίρουμε προσθέτοντας στο πλάι τη γλυκόξινη σάλτσα από τσατνευ δαμάσκηνο.
Υλικά: 
                            


















