Λινγκουίνι με γαρίδες μαριναρισμένες με σουσάμι, σουμάκ, ούζο και μέλι.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και αφαιρούμε το εντεράκι από τις γαρίδες, τις οποίες τοποθετούμε σε ένα μπολ βάζοντας μέσα το μισό κρεμμύδι και το μισό ψιλοκομμένο σκόρδο. Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουμε το σουσάμι με το μαυροκούκι και το σουμάκ και το προσθέτουμε στις γαρίδες. Ανακατεύουμε το ούζο με μέλι και το βάζουμε στο μπολ (όσο περισσότερο παραμένει το μείγμα μας, τόσο δυνατότερη γεύση θα έχει). Βράζουμε τα ζυμαρικά μας κατά προτίμηση.
Βάζουμε το τηγάνι στη φωτιά σοτάροντας σε ελαιόλαδο το υπόλοιπο μισό κρεμμύδι και μισό σκόρδο. Μόλις ροδίσουν ελαφρώς βάζουμε τις γαρίδες και τις σοτάρουμε και μετά σβήνουμε με την μαρινάδα και το αφήνουμε για ένα λεπτό. Προσθέτουμε στο τηγάνι τα ζυμαρικά μας και τα αφήνουμε για 2 λεπτά περίπου. Αμέσως μετά σερβίρουμε.
• 7-8 γαρίδες (χωρίς το κεφάλι)
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 κουταλιά του γλυκού σουμάκ 
• 1 κουταλιά της σούπας σουσάμι 
• 1/2 κουταλιά του γλυκού μαυροκούκι 
• 1 κουταλιά της σούπας μέλι
• 1 ποτηράκι ούζο
















