Κρέμα σοκολάτας
Εκτέλεση: 
Σε μια κατσαρόλα προσθέτουμε 850 ml γάλα και βάζουμε τη ζάχαρη, το κακάο και ανακατεύουμε. Με το υπόλοιπο γάλα διαλύουμε το κορν φλάουρ σε μια μπασίνα. Μόλις το μείγμα με τη ζάχαρη και το γάλα αρχίσει να βράζει ρίχνουμε μέσα και τη σοκολάτα και ανακατεύουμε για να λιώσει, αρωματίζουμε λικέρ μανταρίνι και μόλις λιώσει η σοκολάτα προσθέτουμε και το μείγμα με το κορν φλάουρ.
Υλικά: 
•	Κρέμα σοκολάτας
•	Κακάο
•	Ζάχαρη
•	Κορν Φλάουρ
•	Κουβερτούρα
•	1L γάλα
•	Λικέρ μανταρίνι 
                            















