Φιλέτο χοιρινό ντυμένο με κρούστα πιπεριών σοτέ γαρνιρισμένο με μανιτάρια και σπανάκι
Σοτάρουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο με τα μισά μανιτάρια και το σπανάκι. Ωστόσο ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και μόλις σοταριστούν καλά στο τέλος τον προσθέτουμε και αυτόν στο τηγάνι. Σερβίρουμε στο πιάτο και προσθέτουμε στο ίδιο τηγάνι τα υπόλοιπα μανιτάρια να σοταριστούν. Σε ένα πιάτο βάζουμε τους σπασμένους κόκκους πιπέρι και βάζουμε μέσα το φιλέτο ώστε να κολλήσει το πιπέρι και στις δυο του πλευρές. Αμέσως μετά τα προσθέτουμε και αυτά στο τηγάνι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σβήνουμε με το κονιάκ και το αφήνουμε να εξατμιστεί και μετά προσθέτουμε το ζωμό κρέατος και λίγο νερό. Το αφήνουμε να γλασάρει στο τηγάνι μας για δέκα λεπτά και σερβίρουμε επάνω από το σπανάκι.
•	1 φιλέτο χοιρινό
•	400 γρ. μανιτάρια
•	1 κρεμμύδι
•	1/2 ματσάκι μαϊντανό
•	Σπανάκι
•	Λίγο ζωμό κρέατος
•	Λίγο ελαιόλαδο
•	Λίγο κονιάκ
                            















