Σουβλάκια κοτόπουλο μαριναρισμένα με γιαούρτι και μπαχαρικά σερβιρισμένα επάνω σε πίττα με ψημένη ντομάτα
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα μπαχαρικά τον χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι καθώς και το κονιάκ. πολτοποιούμε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο και τα βάζουμε και αυτά στο μπολικάνουμε σε μεγάλα τετράγωνα κομμάτια το στήθος κοτόπουλου και το βάζουμε μέσα στην μαρινάδα ανακατεύοντας καλά ώστε να πάει παντού το μίγμα μας.αφηνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες κατά προτίμηση αν αυτό είναι δυνατόν. περνάμε τα κομμάτια κοτόπουλου σε ξυλαράκια για σουβλάκι και τα ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά είτε στην σχάρα είτε σε αντικολλητικο ραβδωτό τηγανι.επισης ψήνουμε την πίττα και την ντοματα.σερβιρουμε στο πιάτο τοποθετώντας την πίττα κομμένη σε κομμάτια και από πάνω την σε ροδέλες ψημένη τοματα.τελος προσθέτουμε τα σουβλάκια κοτόπουλο.
• 2 στήθη κοτόπουλο 
• 200 γραμμ. γιαούρτι
• 50 μλ ελαιόλαδο
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκελίδα σκόρδο
• 1 κουταλάκι του γλυκού κάρυ 
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα 
• 1 κουταλάκι του γλυκού κούρκους 
• Χυμό από ένα πορτοκάλι
• Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
• 50 μλ κονιάκ
• 1 ντομάτα
• 1 πίττα
















