Σαλάτα Στρογκανόφ με φρέσκα μαρουλοειδή, ρόδι, αβοκάντο, κάστανα και τζίντζερ
Κόβουμε το μήλο σε λεπτές φέτες και το αβοκάντο, καθαρίζουμε το ρόδι προσεκτικά και ψιλοκόβουμε τα βρασμένα κάστανα και τα βάζουμε σε μια μπασίνα. Προσθέτουμε τη πράσινη σαλάτα και τα φύλλα σπανάκι, τα ανακατεύουμε και τα βάζουμε στο πιάτο. Για τη σάλτσα ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί στο μιξεράκι, περιχύνουμε τη σαλάτα και σερβίρουμε.
• 30 γρ φύλλα σπανάκι
• Μισή πράσινη σαλάτα
• 10 γρ φύλλα μαϊντανό
• 6-7 κάστανα
• 1 ρόδι
• 1/2 μήλο πράσινο
• 1/2 αβοκάντο
• Αλάτι, πιπέρι
Για τη σάλτσα
• 1/2 φλιτζάνι χυμό πορτοκάλι
• 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμόνι
• 1 κουτάλια της σούπας μέλι
• 1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
• 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο τζίντζερ
• 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα