Κρέμα με ούζο και κόκκινα φρούτα
Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε τη ζάχαρη με το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Βάζουμε τους κρόκους στον κάδο του μίξερ και τους χτυπάμε. Μόλις πάρει βράση και η ζάχαρη λιώσει, αδειάζουμε το σιρόπι στον κάδο του μίξερ συνεχίζοντας το χτύπημα. Μόλις το μείγμα ασπρίσει προσθέτουμε και το ούζο. Λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε λίγο ζεστό νερό και όταν η κρέμα σφίξει και κρυώσει, σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε τη λιωμένη ζελατίνα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Χτυπάμε την κρέμα σε παχύρρευστη μορφή και την προσθέτουμε στην κρέμα. Γεμίζουμε ψηλά ποτήρια. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσουν για 2 ώρες τουλάχιστον και γαρνίρουμε με φρούτα του δάσους.
Για την κρέμα
• 8 κρόκοι αυγών
• 125 γρ. ζάχαρη
• 50 ml νερό
• 500 ml. κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
• 80 ml ούζο 
• 1½ φύλλο ζελατίνας (7,5 γρ.)
Για το γαρνίρισμα
• φρούτα του δάσους
• ή άλλο φρούτο της αρεσκείας μας
















