Αρωματικό χοιρινό κότσι στην λαδόκολλα

Ένα πιάτο που προέρχεται από ένα πολύ οικονομικό κομμάτι του ζώου που όμως δεν υστερεί σε γεύση και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στις προτιμήσεις των καταναλωτών

Εκτέλεση: 

Σε ένα τηγάνι σωταρουμε με το ελαιολαδο το κρεμμυδι και το σκόρδο ελαφρώς, αμέσως μετα προσθετουμε τον πελτέ ντομάτας το μελι την σογια και τον χυμό λεμόνι μεχρι να γίνει ένα όμορφο γλασσο και κατεβαζουμε από την φωτια. προσθετουμε τα αρωματικά και την μουσταρδα και με αυτό αλείφουμε πάρα πολύ καλα τα χοιρινα κοτσια. ιδανικό θα ήταν να τα αφήναμε να μαριναριστούν ένα βράδυ με αυτό το γλασσο. τοποθετούμε ένα αλουμινόχαρτο και επάνω μια λαδόκολλα ίδιου μεγέθους βαζουμε μέσα το ένα κότσι το διπλώνουμε σαν φάκελο και κάνουμε την ίδια διαδικασία και για το άλλο κότσι. τα βαζουμε στους 170 βαθμούς για μιάμιση ώρα περίπου(εξαρτάται από το μέγεθος που έχουν τα κοτσια)

Υλικά: 

• 2 κότσια χοιρινά
• 1 κουταλιά δεντρολίβανο
• 1 κουταλιά θυμάρι
• 1 κουταλιά αρωματικό μίγμα για χοιρινό
• 5 κουταλιές μέλι
• 4 κουταλιές σόγια σως
• 3 κουταλιές μουστάρδα
• 2 κουταλιές χυμό λεμονί
• 1 κουταλιά ελαιόλαδο
• 2 κουταλιές του γλυκού πελτέ ντομάτας
• 3 σκελίδες σκόρδο
• 1 κρεμμύδι