Σαλάτα με καπνιστό σολομό

Σαλάτα με καπνιστό σολομό, γαρίδες και αβοκάντο

Εκτέλεση: 

Βράζουμε τις γαρίδες και τις καθαρίζουμε. Αλοίφουμε τα φύλλα σολομού με το τυρί κρέμα και τυλίγουμε μια μια τις γαρίδες. Κόβουμε τη γαλλική σαλάτα, τον άνιθο και τη ρόκα. Στη συνέχεια φτιάχνουμε την βινεγκρέτ χτυπώντας την μαρινάδα με το λεμόνι και το ελαιόλαδο. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φετούλες. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μας και σερβίρουμε.

Υλικά: 

• 1 αβοκάντο
• 5 γαρίδες
• 60 γρ. καπνιστός σολομός
• 1 κουταλάκι του γλυκού μπρικ
• Μερικά φύλλα γαλλική σαλάτα
• 2 τριμμένα βραστά αυγά
• 100 γρ. τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια
• Άνιθος
• ½ ματσάκι ρόκα
• Λίγο χαβιάρι για διακόσμηση

Για τη βινεγκρέτ

• 1 κ. σούπας μουστάρδα
• 60 ml ελαιόλαδο
• 20 ml. χυμός λεμονιού