Εκτέλεση:
Σπάμε τα αυγά και τα χτυπάμε τα αρωματίζουμε με το λεμονόχορτο και το εσάνς από το λεμόνι . Κόβουμε το κατσικίσιο τυρί στα επιθυμητά κομμάτια, το αλευρώνουμε , το βουτάμε στο αυγό και μετά στο σησάμι. Αμέσως μετά το τηγανίζουμε. Σε μια μπασίνα κόβουμε το μαρούλι και το βάζουμε μέσα, σκάμε τα ντοματίνια με το χερι και τα βάζουμε στη σαλάτα. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε σε ένα πιάτο. Επάνω στη δροσερή σαλάτα σερβίρουμε το τηγανισμένο κατσικίσιο τυρί και το ντύνουμε με μαρμελάδα λεμόνι και ελαιόλαδο.
Υλικά:
• 1 σαλάτα πράσινη σγουρή
• 2 αυγά
• 30 gr αλεύρι
• Μερικές σταγόνες άρωμα λεμονιού
• 100γρ σουσάμι
• 1 κουτ. του γλυκού (5γρ) λεμονόχορτο
• 30 γρ αλεύρι
• Κατσικίσιο τυρί Λαγκάδας
• 100 ml ηλιέλαιο για τηγάνι
• 50 ml ελαιόλαδο