Σνίτσελ χοιρινό αλά κρεμ

Σνίτσελ χοιρινό αλά κρεμ με μανιτάρια, πατάτες αρωματισμένη με βούτυρο

Εκτέλεση: 

Τηγανίζουμε το πάνε σε ένα τηγάνι με ηλιέλαιο και μόλις τηγανιστεί αφαιρούμε και το αφήνουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί. Παράλληλα σοτάρουμε τα μανιτάρια σβήνουμε με το μπράντι προσθέτουμε κρέμα γάλακτος αλάτι πιπέρι και βάζουμε μέσα τα σνίτσελ. Κόβουμε την πατάτα σε φέτες, αρωματίζουμε με τα μπαχαρικά και μόλις ροδίσει είναι έτοιμη. Σερβίρουμε στο πιάτο μαζί με το σνίτσελ.

Υλικά: 

• 1 πανέ χοιρινό
• 100 γρ. μανιτάρια
• Λίγο ελαιόλαδο
• 250 ml κρέμα γάλακτος
• Λίγο μπράντι
• 1 πατάτα βρασμένη
• 1 κουταλιά βούτυρο
• Λίγη πάπρικα γλυκιά
• Λίγο κόλιανδρο
• Λίγο ταντούρι