Σουφλέ με κοτόπουλο και ριγκατόνι

Σουφλέ με κοτόπουλο και ριγκατόνι

Εκτέλεση: 

Βράζουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό για 20 λεπτά, απλώνουμε το βούτυρο στο ταψί και πασπαλίζουμε με γαλέτα. Βάζουμε άβραστα τα ζυμαρικά μέσα στο ταψί και ψιλοκόβουμε το μπέικον και το βάζουμε πάνω από τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε τα τριμμένα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το νερό και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ψιλοκόβουμε το βρασμένο κοτόπουλο και το βάζουμε και αυτό στο ταψί. Σε προθερμασμένο φούρνο 180ο φουρνίζουμε αφού πρώτα έχουμε ρίξει το μείγμα με τα αυγά στο ταψί. Αρωματίζουμε με το μοσχοκάρυδο και τα αφήνουμε για 40 λεπτά περίπου.

Υλικά: 

• 2 Φιλέτα κοτόπουλο
• 500 gr ριγκατόνι
• 1 lt φρέσκο γάλα
• 400 ml νερό
• 100 gr γραβιέρα τριμμένη
• 100 gr ρεγκάτο τριμμένο
• 150 gr μπέικον
• 5 αυγά
• 20 gr βούτυρο
• 20 gr γαλέτα
• Mοσχοκάρυδο
• Aλάτι, πιπέρι