Κλασική ιταλική συνταγή με άρωμα μοσχοκάρυδου
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό και όταν βράσουν τα στραγγίζουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει και προσθέτουμε τις ταλλιατελες να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε και τη κρέμα γάλακτος, αλλατωπιπερώνουμε και αρωματίζουμε με μοσχοκάρυδο. Σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα και δίνουμε λίγο χρώμα με μαϊντανό.
Υλικά:
• 1 πακέτο ταλιατέλες
• 300 ml κρέμα γάλακτος
• Αλάτι, πιπέρι
• 40 γρ. βούτυρο
• 1 μοσχοκάρυδο
• 15 γρ. μαϊντανό
• 50 γρ. παρμεζάνα