Τορτιλιόνι Καρμπονάρα

Μια γρήγορη παρασκευή του πολύ γνωστού ιταλικού πιάτου

Εκτέλεση: 

Βράζουμε τα ζυμαρικά μας και σε ένα μπολ διαλύουμε τη σκόνη με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθεί. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το μπέικον με λίγο βούτυρο και σβήνουμε με λίγο μπράντι, προσθέτουμε μέσα το μείγμα με το νερό και τη σκόνη και τα αφήνουμε να δέσουν. Μόλις δέσουν προσθέτουμε μέσα τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Υλικά: 

• 1 πακέτο τορτιλιόνι
• 100 γρ μπέικον
• Μείγμα καρμπονάρας
• 250 γρ νερό
• 50 γρ παρμεζάνα
• 1/4 του μοσχοκάρυδο τριμμένο
• 20 γρ βούτυρο
• 30 ml μπράντι