Τηγανιτή τυρόπιτα με γέμιση φέτας, κοπανιστής και μυρωδικών
Σε ένα μπολ σπάμε τη φέτα με ένα πιρούνι, βάζουμε μέσα τα τριμμένα τυριά και προσθέτουμε τα δύο αυγά και αρωματίζουμε με τα μπαχαρικά μας και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Ανοίγουμε τα φύλλα μας, τα κόβουμε κατά προτίμηση και βάζουμε μέσα δυο κουταλιές με γέμιση. Κλείνουμε τα φύλλα ενώνοντας τις άκρες προσεκτικά. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε λίγο ούζο και το αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο, βάζουμε και δυο κουταλιές μέλι και μόλις ενσωματωθεί περιχύνουμε το τυροπιτάρι που έχουμε τηγανίσει.
• 1 πακέτο φύλλα κουρού
• 300 γρ φέτα
• 50 γρ παρμεζάνα τριμμένη
• 50 γρ κοπανιστή
• 100 γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
• 2 αυγά
• 1/2 μοσχοκάρυδο 
• 20 γρ μαϊντανό
• Λίγο πιπέρι 
• 10 γρ δυόσμο αποξηραμένο 
• 10 γρ μαυροκούκι
















