Φιλετάκι χοιρινό με σάλτσα γκοργκοτζόλας

Φιλετάκι χοιρινό με σάλτσα γκοργκοτζόλας

Εκτέλεση: 

Kόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια και το αλατοπιπερόνουμε, το πιέζουμε ελαφρά με το χέρι και το σοτάρουμε σε βούτυρο. Σβήνουμε με λίγη κρέμα γάλακτος και διαλύουμε τα μικρά κομμάτια γκοργκοτζόλας. Μόλις το κρέας ψηθεί σβήνουμε με τη κρέμα γάλακτος και τα κομμάτια γκοργκοτζόλας και το αφήνουμε να γίνει μια πλούσια κρέμα. Μόλις η κρέμα δέσει είναι έτοιμο.

Υλικά: 

• 1 φιλέτο χοιρινό
• 100 γρ γκοργκοτζόλας
• 150 ml κρέμα γάλακτος
• 1 κουταλιά βούτυρο
• Λίγο μοσχοκάρυδο
• Αλάτι, πιπέρι