Αβγά ποσέ με γιαούρτι

Τα "επαγγελματικά" μυστικά για τέλεια αβγά ποσέ, που δε διαλύονται και διατηρούν το σχήμα τους και κυρίως πως επιτυχαίνουμε την τέλεια γεύση!

Εκτέλεση: 

Σε ένα πιάτο, βάζουμε το γιαούρτι και το απλώνουμε, πασπαλίζουμε με λίγο σχοινόπρασο και πάπρικα. Κάνουμε ποσέ δύο αβγά (δηλαδή τα ψήνουμε σε αλατισμένο βραστό νερό) και τα ρίχνουμε πάνω στο γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το ελαιόλαδο και λίγο ακόμη σχοινόπρασο.

Υλικά: 

• 3 κ.σ. γιαούρτι (μπορεί να είναι και στραγγιστό)
• 2 αβγά
• πιπέρι και αλάτι
• 1 κ.σ. ελαιόλαδο
• λίγο σχοινόπρασο
• λίγη πάπρικα