Γρήγοροι τυρολουκουμάδες με σάλτσα ούζου

Γρήγοροι και εύκολοι τυρολουκουμάδες με σάλτσα ούζου

Εκτέλεση: 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός το λάδι).
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε μπόλικο ελαιόλαδο.
Με ένα κουτάλι παίρνουμε κουταλιές από το μείγμα και τις ρίχνουμε στο καυτό λάδι
Αφήνουμε να πάρουν ωραίο χρώμα απ' όλες τις μεριές και τους βγάζουμε τοποθετώντας τους σε χαρτί κουζίνας, για ν΄ απορροφήσουν το πολύ λάδι

Για τη σάλτσα ούζου


Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε το σουσάμι. Το σβήνουμε με το ούζο, προσθέτουμε το μέλι και όταν εξατμιστεί το οινόπνευμα τον μαϊντανό.

Υλικά: 

• 2 κούπες γιαούρτι 2%
• 2 αβγά
• 1 1/2 κούπα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
• 1 κούπα τυρί φέτα
• ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• ½ κ.γ. πάπρικα
• ½ κ.γ. κύμινο

Για τη σάλτσα ούζου


• 1 σφηνάκι (50 ml) ούζου
• 80 ml (2 κ.σ.) μέλι
• λίγο σουσάμι με μαυροκούκι
• λίγο μαϊντανό