Ορεκτικό με βραστά αβγά και φρέσκο κρεμμυδάκι

Ένας υγιεινός μεζές για να συνδυάσεις με τον καλύτερο τρόπο τον ούζο ή το κρασί σου!

Εκτέλεση: 

Βράζουμε τα αβγά σε απόλυτα βραστό νερό για 5 λεπτά και μετά αμέσως κάτω από κρύο νερό.
Βάζουμε τα φρέσκα κρεμμύδια ολόκληρα σε αλουμινόχαρτο και επάνω σε προθερμασμένο μάτι (ή γκριλ) για 5 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Σε μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε.
Σπάμε τα αβγά και τα κόβουμε ακριβώς στη μέση, τα απλώνουμε στο πιάτο γύρω γύρω και στη μέση το μπολ. Προσθέτουμε τα ζεσταμένα κρεμμύδια σε μια άκρη. Λίγο τριμμένο πιπέρι επάνω στα αβγά.

Υλικά: 

• ένα ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια
• μια κουταλιά σούπας γιαούρτι
• μια κουταλιά σούπας μουστάρδα μέτρια
• δύο κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
• μία ντομάτα τριμμένη
• ελάχιστη ζάχαρη
• 6 αβγά
• πιπέρι