Σαλάτα με προσούτο και πεπόνι

Ένα πιάτο που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας! Χοιρινά παιδάκια με σάλτσα από σόγια και μέλι!

Εκτέλεση: 

Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας, τα κόβουμε (χοντροκομμένα θα προτεινα) και τα βάζουμε στην σαλατιέρα μας.
Βάζουμε για 2 λεπτά το προσούτο στο γκριλ ή στην τοστιέρα να γίνει τραγανό.
Κόβουμε το πεπόνι σε κομμάτια και το τοποθετούμε πάνω από τα υλικά μας.
Στραγγίζουμε τις λιαστές ντομάτες και τις ψιλοκόβουμε και αυτές.
Βάζουμε τα καρύδια μας και την μοτσαρέλα ή την παρμεζάνα.
Στο τέλος τοποθετούμε και το προσούτο μας.
Σε ένα μπλέντερ ή με μίξερ χειρός ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά για τη σως και περιχύνουμε τη σαλάτα μας. Έτοιμη προς κατανάλωση.

Υλικά: 

• 1 πράσινη σαλάτα
• 1 σγουρή σαλάτα
• 1 ματσάκι ρόκα
• 5-6 λιαστές ντομάτες
• 2 φέτες πεπόνι
• 4-5 φέτες προσούτο
• λίγα καρύδια

Υλικά για τη σως:


• ελαιόλαδο (κατά βούληση)
• μπαλσάμικο ξύδι (κατά βούληση)
• 2 κ.γ. μέλι
• 1 κ.γ. μουστάρδα
• αλάτι, φρέσκο πιπέρι