Σουφλέ πρωινού με τυριά και γιαούρτι

Ψάχνετε μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για το Πρωινό σας που θα συναρπάσει εσάς και την οικογένεια σας; Τότε σας έχουμε την καλύτερη!

Εκτέλεση: 

Κόβουμε το ψωμί σε κύβους. Αλείφουμε με βούτυρο ένα πυρίμαχο σκεύος με διάμετρο 22 εκ. και στρώνουμε το μισό ψωμί. Βάζουμε όλα τα τυριά σε ένα μεγάλο μπολ και τα ανακατεύουμε. Απλώνουμε λίγο τυρί πάνω από το ψωμί, στρώνουμε πάλι ψωμί και πάλι τυρί και συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο, μέχρι να τελειώσουν όλα τα υλικά. Φροντίζουμε η τελευταία στρώση να είναι τυρί. Με αβγογδάρτη χτυπάμε τα αβγά να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα για λίγη ώρα ακόμα. Περιχύνουμε την επιφάνεια του σουφλέ με το μείγμα...

Υλικά: 

• 10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς την κόρα
• 1 φλ. παρμεζάνα τριμμένη
• 1 φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
• 1 1/2 φλ. έμενταλ τριμμένο
• 1 φλ. ρεγκάτο τριμμένο
• 3 μεγάλα αβγά
• 1 λ. γάλα
• 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
• 200 ml κρέμα γάλακτος
• 1/2 κ. γ. μοσχοκάρυδο
• Αλάτι και πιπέρι